Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Wanneer u bestellingen plaatst bij Colour Solutions gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Enkel deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tenzij anders overeengekomen wordt. De algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. Colour Solutions kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot de juistheid of inhoud van de informatie. Colour Solutions kan eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de gekochte producten.

2. Prijzen

Alle prijzen die vermeld staan in de webshop zijn in euro, exclusief btw, exclusief verzendingskosten. Prijzen kunnen te allen tijde, zonder aankondiging, worden aangepast. Colour Solutions kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schrijffouten of andere fouten waardoor de prijs verkeerdelijk wordt weergegeven.

3. Betaling

Colour Solutions biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. De bestelling wordt slechts geleverd wanneer de betaling volledig werd voldaan. Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is.

4. Bestellingen

Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten. Na bestelling wordt uw aankoop zo spoedig mogelijk behandeld. Colour Solutions behoudt zich het recht om bestellingen, een gedeelte van bestellingen of klanten te weigeren of een bestelling onvolledig te leveren. Voor niet-geleverde producten zal u als klant hierover een e-mail ontvangen van Colour Solutions. Teveel betaalde producten worden desgevallend terugbetaald. Wij zijn slechts gebonden aan een bestelling nadat we deze bevestigd hebben of nadat we met uitvoering begonnen zijn. De productinformatie, de prijs en de orderinformatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.
Bij het plaatsen van de bestelling deelt de koper zijn naam, adresgegevens en betaalinformatie mee. De koper garandeert dat deze door hem meegedeelde gegevens waarheidsgetrouw zijn.

5. Leveringen

De levering geschiedt op de door de koper aangeduide adres. Colour Solutions kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een pakket terugkomt wegens een foutief ingevoerd adres. Kijk dus goed al uw gegevens na. Colour Solutions levert uw pakket tussen de 3 en 6 werkdagen binnen België, steeds na ontvangst van betaling. Indien u uw bestelling plaatst op woensdag voor 10:00, wordt uw pakket de volgende dag geleverd. De vermelde leveringstermijn is louter indicatief en dus geenszins bindend in hoofde van Colour Solutions. Eventuele vertraging is afhankelijk van drukte bij de transporteur. Een foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de klant en kan aanleiding geven tot extra kosten. De verzendingskosten worden steeds afzonderlijk vermeld. Er worden geen verzendingskosten aangerekend voor bestellingen vanaf €99 in België. Colour Solutions heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

6. Voorraad

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet beschikbaar in de webshop. Hier moet het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. We vragen u daarvoor begrip te hebben. De bestellingen via de webshop worden constant bijgewerkt. Indien een artikel onverhoopt niet meer beschikbaar is, dan wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt uiterst binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten voor u.