Team

danny

Danny

Na zijn opleiding vertrokken naar Parijs om bij MOD’s hair de cursus snit- en kleurtechniek te vervolledigen, gegeven door Jean Louis David. Eens terug in België zijn salon gecombineerd met opleiding geven bij grote firma’s. Nu zeer gedreven naar het zoeken naar oplossingen bij problemen in de kapsalons.

rico

Rico

Sinds korte tijd ook beschikbaar voor de klant. Jong en dynamisch met het oog op de toekomst. Onder het motto “waarom moeilijk als gemakkelijk ook kan” probeert hij alles lean te krijgen.

Leta

Heeft haar leven als kapster gecombineerd met welzijn technieken. Gediplomeerd in de schoonheidsschool als kleur- en stijlconsulente. Verzorgt bij Artistique Haircare de cursussen (schouder-), hoofd-en nekmassages alsook de kleur en stijl. Haar doel is streven naar een persoonlijke benadering van de klant.

bart

Bart

Ruim 25 jaar ervaring in de kappersbranche, waaronder 17 jaar Toni&Guy en TIGI haircare. Account manager voor “Massugu” Japanese Shears en nu ook voor “Artistique Haircare” koppelt hij graag ervaring aan innovatie met één ding voor ogen: onze klant nóg mooier maken.